| Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Rybář | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | Email šablony | EET Účtenky | DWN.cz | Recepty doma | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové žebírka Jižní Karolína


Doba přípravy:02:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:25.8.2011

Ingredience:

4 bravčové rebierka
1 polievkovú lyžicu svetlého tekutého medu
2 strúčiky cesnaku
1 polievkovú lyžicu worcesterskej omáčky
2 čajové lyžičky ostrej horčice
6 polievkových lyžíc oleja
1 polievkovú lyžicu kečupu
soľ
mleté čierne korenie

Popis:

premiešame med,horčicu,kečup,worčesterskú omáčku, olej,
osolíme,okoreníme,vmiešame pretlačený cesnak.Mäso za každým rebrom narežeme a dáme do marinády.V marináde necháme 4 hodiny,každu hodinu obrátime na druhu stranu.Mäso vyberieme z marinády a z každej strany grilujeme do mäkka.Počas grilovania polievame zvyšnou marinádoua nechame skaramelizovať.Namiesto grilu môžeme rebierka pripraviť aj v rúre.Podávame s varenými zemiakmi.


Jít na recept Vepřové žebírka Jižní Karolína >>