| Pletení | Formuláře na PC | Email šablony | FormOffice | Recepty doma | Počítej Kalorie | Rybář | Hromadné emaily | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové závitky


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:7.12.2009

Ingredience:

4 plátky krkovice
100g anglické slaniny
100 g uzeného sýra
2 feferonky
3 vejce
malé balení sterilovaného hrášku
sterilovaná kapie v konzervě
sůl
pepř
petrželka

Popis:

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a necháme odležet.
Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme anglickou slaninu krájenou na kostičky, nasekané feferonky a vše restujeme. Poté přimícháme hrášek, na kostičky krájenou kapii, osolíme a opepříme. Nakonec přidáme vejce a do sražené směsi přimícháme nastrouhaný sýr a posekanou petrželku. Prochladlou směs rozdělíme stejnoměrně na plátky masa. Stočíme do závitků, spíchneme párátky, vložíme do pekáčku a lehce podlijeme. Nejprve závitky zprudka zapečeme a následně dopékáme podle velikosti půl až tři čtvrtě hodiny.
Hotové závitky zbavíme párátek, šikmo prokrojíme, aby vynikla mozaika a na talíři podléváme výpekem.


Jít na recept Vepřové závitky >>