| Omalovánky | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Rybář | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Snadné hubnutí | Recepty doma | Pletení | FormOffice | Počítej Kalorie | Email šablony | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové v papiňáku


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:1.5.2016

Ingredience:

4x vepřová kotleta
kečup
hořčice
2x vejce
olej
sůl
pepř
strouhanka

Popis:

Naklepané maso osolíme, opepříme, obalíme nejprve ve strouhance a následně v rozšlehaném vejci a prudce osmažíme na pánvi.
Do tlakového hrnce (např. KUCHTA) dáme 4 lžíce rostlinného oleje a 4 lžíce olivového oleje dále 8 lžic kečupu, 4 lžíce hořčice, 2 dcl vody a lehce rozvaříme. Po povaření vložíme osmažené maso a hrnec uzavřeme. Dusíme 20 minut.
Maso v "KUCHTĚ" podáváme s brambory nebo bramborovou kaší. Dobrou chuť.


Jít na recept Vepřové v papiňáku >>