| Hromadné emaily | Email šablony | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Pletení | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | FormOffice | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Recepty doma | Domácí účto | Rybář | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové v jarní zelenině


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:4.6.2010

Ingredience:

750g vepřová plec
50g sádla
20g hl.mouky
200g mrkve
100g celeru
3 kedlubny
150g hrášku
1 cibule
sůl,pepř
zelená petrželka

Popis:

Maso nakrájíme na kostky , osolíme , opepříme a pomoučíme . Pak dáme do kastrolu , ve kterém jsme na sádle krátce podusily cibuli , krátce osmahneme , podlijeme trochou vody a dusíme do poloměkka . Přidáme nakrájenou zeleninu , dusíme do měkka a nakonec přidáme zelený hrášek . Podáváme s brambory a vše posypeme zelenou petrželkou .


Jít na recept Vepřové v jarní zelenině >>