| Rybář | DWN.cz | Omalovánky | Pletení | Email šablony | Hromadné emaily | FormOffice | Formuláře na PC | Recepty doma | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové po Trnavsku


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:1.12.2010

Ingredience:

-bravčové mäso (panenka, karé, krkovička)
-3 lyžice horčice
-3 lyžice sojovej omáčky (môže byť pikantnná)
-3 lyžice worchersterskej omáčky
-korenie, soľ
-olej
-cesnak (nemusí byť)

Popis:

Mäso nakrájame, naklepeme, posolíme a pokoreníme.
Pripravíme si marinádu:
zmiešame horčicu, sójovú a worchersterskú s trochou ojeja (príp. prelisovaný cesnak).
Mäso dôkladne obalíme do marinády, vložíme do misky a zalejeme zvyškom marinády. Necháme marinovať v chladničke 24 hodín.
Na druhý deň mäso pečieme na oleji.


Jít na recept Vepřové po Trnavsku >>