| Omalovánky | DWN.cz | FormOffice | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí | Pletení | Recepty doma | Rybář | EET Účtenky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové medailonky s jablky a ořechy


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:15.9.2013

Ingredience:

8 medailonků z vepřového masa
20 g másla
3 jablka
30 g jader vlašských ořechů
50 ml bílého vína
1 lž citronové šťávy
2 lž medu
1/4 lž sušené harissy (není potřeba)
sůl a pepř

Popis:

Medailonky lehce naklepeme, osolíme, mírně opepříme a pečeme je z obou stran na oleji. Poté maso vyjmeme z pánve a uchováme na teplém místě.

Do pánve vložíme oloupaná a na osminky nakrájená jablka spolu s máslem, nasekanými ořechy, citronovou šťávou, medem, harissou a vínem, a vše krátce podusíme.

Maso rozdělíme na talíře a obložíme podušenými jablky. Podáváme s bramborami v různých úpravách.

Dobrou chuť.


Jít na recept Vepřové medailonky s jablky a ořechy >>