| Zbrojní průkaz | Recepty doma | FormOffice | Pletení | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Email šablony | Formuláře na PC | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | DWN.cz | Domácí účto | Rybář | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové maso s bazalkou a omáčkou


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:22.3.2013

Ingredience:

600g vepřového masa
1 červená paprika
1 pórek
1 mrkev
200ml smetany
100ml masového vývaru
2 lžíce bazalky
sůl,bílý pepř
olej

Popis:

Maso nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji.Přidáme nakrájenou papriku,pórek,mrkev,sůl,pepř a zalijeme masovým vývarem.
Podusíme a ke konci přidáme smetanu a nasekanou bazalku, dochutíme solí a pepřem.
Jako přílohu doporučuji opékané brambory.


Jít na recept Vepřové maso s bazalkou a omáčkou >>