| Pletení | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Email šablony | Hromadné emaily | Domácí účto | Recepty doma | Formuláře na PC | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Rybář | FormOffice | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Vepřové maso na smetaně II. | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g bravčového mäsa zo stehna alebo z lopatky | ||||||||
Popis: Mäso osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme v rozohriatej masti zo všetkých strán. Potom pridáme cibuľu posekanú nadrobno, očistenú a pokrájanú koreňovú zeleninu, bobkový list a nové korenie, podlejeme mäsovým vývarom a udusíme , do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, koreniny odstránime, trocha mrkvy odložíme, šťavu s ostatnou zeleninou pretrieme, zahustíme múkou a povaríme. Potom pridáme smotanu, osladíme, okyslíme citrónovou šťavou a do omáčky zamiešame pokrájanú mrkvu a zelenú petržlenovú vňať posekanú nadrobno. Mäso pokrájame, uložíme na misu a polejeme pripravenou omáčkou |