| Domácí účto | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Recepty doma | Pletení | FormOffice | Hromadné emaily | Rybář | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Omalovánky | Email šablony | DWN.cz | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové karé s játry


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:10.12.2009

Ingredience:

600g karé
300g vepřových jater
100g steril. hrášku
1 cibulka
1 stroužek česneku
1 kapii
7 kuliček pepře
worcesterskou omáčku
majoránka
olej
sůl

Popis:

Karé včetně kosti nakrájíme na řízky. Naklepeme je, osolíme, posypeme rozdrceným pepřem a opečeme po obou stranách, pak je vyndáme na talíř. Ve výpeku zpěníme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme játra nakrájená na proužky a za stálého míchání restujeme. K hotovým játrům přisypeme hrášek a nakrájenou kapii, ochutíme kořením a ještě krátce smažíme. Před podáním rovnoměrně rozdělíme na opečené řízky.


Jít na recept Vepřové karé s játry >>