| Domácí účto | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Recepty doma | Pletení | FormOffice | Hromadné emaily | Rybář | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Omalovánky | Email šablony | DWN.cz | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Vepřové karé s játry | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600g karé | ||||||||
Popis: Karé včetně kosti nakrájíme na řízky. Naklepeme je, osolíme, posypeme rozdrceným pepřem a opečeme po obou stranách, pak je vyndáme na talíř. Ve výpeku zpěníme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme játra nakrájená na proužky a za stálého míchání restujeme. K hotovým játrům přisypeme hrášek a nakrájenou kapii, ochutíme kořením a ještě krátce smažíme. Před podáním rovnoměrně rozdělíme na opečené řízky. |