| Formuláře na PC | Rybář | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Hromadné emaily | Recepty doma | Omalovánky | Pletení | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Email šablony |
|
| ||||||||
Vepřové karé s játry | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600g karé | ||||||||
Popis: Karé včetně kosti nakrájíme na řízky. Naklepeme je, osolíme, posypeme rozdrceným pepřem a opečeme po obou stranách, pak je vyndáme na talíř. Ve výpeku zpěníme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme játra nakrájená na proužky a za stálého míchání restujeme. K hotovým játrům přisypeme hrášek a nakrájenou kapii, ochutíme kořením a ještě krátce smažíme. Před podáním rovnoměrně rozdělíme na opečené řízky. |