| Rybář | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Recepty doma | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Email šablony | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Pletení | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřová kýta s rajčatovým čatní


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:22.10.2009

Ingredience:

2 stroužky česneku
2 lžičky čili
370 gr cukru
pepř
270ml jabl.octa
500gr zelených fazolek
80 gr angl.slaniny lžíce oleje
sůl
1500gr rajčat
kousek zázvoru
800gr vepřové kýty

Popis:

Česnek a zázvor oloupeme a usekáme ,rajčata spaříme,oloupáme a nakrájíme na kousky dáme je do hrnce přidáme česnek ,zázvor,sůl,cukr čili, ocet a pepř.Vaříme 60 min. Fazolky očistíme,povaříme a necháme okapat,Slaninu nakrájíme na kostky a opečeme na lžíci oleje, přidáme fazolky a krátce podusíme.Maso opláchneme osušíme a na oleji opečeme pak pekáč přiklopíme pečeme při 200 st 60 min.Upečené maso nakrájíme na plátky obložíme fazolkami a přelijeme čatní.Podáváme s bramborem nebo čerstvým chlebem.


Jít na recept Vepřová kýta s rajčatovým čatní >>