| Rybář | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Recepty doma | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Email šablony | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Pletení | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Vepřová kýta s rajčatovým čatní | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 stroužky česneku | ||||||||
Popis: Česnek a zázvor oloupeme a usekáme ,rajčata spaříme,oloupáme a nakrájíme na kousky dáme je do hrnce přidáme česnek ,zázvor,sůl,cukr čili, ocet a pepř.Vaříme 60 min. Fazolky očistíme,povaříme a necháme okapat,Slaninu nakrájíme na kostky a opečeme na lžíci oleje, přidáme fazolky a krátce podusíme.Maso opláchneme osušíme a na oleji opečeme pak pekáč přiklopíme pečeme při 200 st 60 min.Upečené maso nakrájíme na plátky obložíme fazolkami a přelijeme čatní.Podáváme s bramborem nebo čerstvým chlebem. |