| Hromadné emaily | Rybář | Email šablony | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Pletení | EET Účtenky | Domácí účto | Omalovánky | Snadné hubnutí | FormOffice | DWN.cz | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Vepřová kýta rytíře Fryduše | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 6 řízků z kýty | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v chladu odležet nejméně 24 hodin. (Čím déle je maso naloženo tím je křehčí.) Naložené maso osmahneme na tuku asi 2-3 minuty z každé strany. Podáváme s topinkou nebo brambory doplněné volským okem a zeleninovou oblohou. |