| Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | FormOffice | Pletení | Formuláře na PC | Domácí účto | DWN.cz | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Rybář | Omalovánky | Email šablony | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Vepřová (kuřecí) čína se sojovým masem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 100 g sójového masa (může být i granulát), | ||||||||
Popis: Do osolené vařící vody (může být i vývar)vložíme sójové maso a vaříme do změknutí (granulát - 10 min.). Potom sóju slijeme, propláchneme a necháme vychladnout. Mezitím si nakrájíme maso na nudličky a cibuli na jemno. Maso s cibulkou dáme do misky, okořeníme, přidáme vejce, solamyl, olej, wor. a sój. omáčku a nakonec vychladlé sójové maso. Vše dobře promícháme a necháme v chladu odležet (nejlépe 2 hodinky nebo přes noc). Takto připravené maso na rozehřátém oleji za stálého míchání osmahneme. Lze do směsi přidat pokrájené čínské zelí, pórek, kapii, černé houby či arašídy. Hotovou směs rozdělíme na nahřáté talíře. Přebytečný olej slijeme, dochutíme kari kořením a vegetou, necháme přejít varem. Masou touto šťávou přelijeme. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem. Dobrou chuť! |