| Zbrojní průkaz | Pletení | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Domácí účto | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Email šablony | Recepty doma | Formuláře na PC | DWN.cz | EET Účtenky | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřová krkovička Rembrandt


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:12.11.2015

Ingredience:

250 ml vody
250 ml jablečného vína
citrónová kůra
1 sáček MAGGI Šťávy k pečenému masu
1 kg vepřové krkovičky bez kosti
3 jablka
20 g másla

Popis:

Ohřejeme vodu, jablečné víno, přidáme citrónovou kůru a vmícháme MAGGI Šťávu k pečenému masu, uvedeme do varu, přidáme vepřovou krkovičku, povaříme a 40 minut dusíme.
Během dušení pečeni jednou obrátíme. Podléváme dle potřeby.
Pečeni vyjmeme, necháme 10 minut odpočinout, nakrájíme na plátky a upravíme.
Jablka oloupeme, rozkrojíme na polovinu, vyřízneme jádřinec a nakrájíme na špalíky.
Máslo zahřejeme a krátce na něm opečeme špalíky z jablek.
Směs dáme na upravenou pečeni a přelijeme omáčkou.


Jít na recept Vepřová krkovička Rembrandt >>