| Formuláře na PC | Omalovánky | Pletení | Počítej Kalorie | Domácí účto | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | FormOffice | Recepty doma | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřová játra v červeném oleji


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:23.6.2016

Ingredience:

1kg vep.játra
2 lžíce soj. omáčky
3 lžíce červ oleje
5 lžic dez.vína
3 feferonky
1 porek
100g kapie
1 lžíce škrobu
glutasol
1dl vývar
sůl

Popis:

Játra nakrájíme na velmi tenké plátky a ve vařící vodě krátce povaříme tak ,aby nekrvácela.Propláchneme studenou vodou a necháme okapat.Ze soj.omáčky,vína,vývaru,glutasolu a jemně sekaných feferonek si uvaříme zálivku,mírně zahustíme škrobem a dáme vychladit.Zálivkou a červeným olejem zalijeme játra,přidáme porek a kapii a necháme 1 den marinovat.Podáváme s pečivem.
Červený olej si připravíme takže na pánvi rozehřejeme stolní olej a do něj vmícháme mleté červené chilli papričky,krátce osmahneme a scedíme přes plátýnko.Nechat vystydnout.


Jít na recept Vepřová játra v červeném oleji >>