| Domácí účto | Recepty doma | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Email šablony | EET Účtenky | FormOffice | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | DWN.cz | Pletení | Rybář |
|
| ||||||||
Vepřová játra po gruzínsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g vepřových jater | ||||||||
Popis: Vepřová játra nakrájíme na plátky / na jednu porci 2 kusy/, mírně naklepeme a na tuku opečeme, zároveň s játry opékáme i 4 plátky slaniny. Do tuku po opékání přidáme kečup, pepř, kari koření a mírně prohřejeme. Na talíř klademe plátky jater, které polijeme připravenou omáčkou, zdobíme je plátkem anglické slaniny a volským okem. Jako přílohu podáváme gruzínskou rýži. |