| Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Domácí účto | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Pletení | FormOffice | Recepty doma | Email šablony | DWN.cz | Omalovánky | Rybář |
|
| ||||||||
Vepřová játra po gruzínsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g vepřových jater | ||||||||
Popis: Vepřová játra nakrájíme na plátky / na jednu porci 2 kusy/, mírně naklepeme a na tuku opečeme, zároveň s játry opékáme i 4 plátky slaniny. Do tuku po opékání přidáme kečup, pepř, kari koření a mírně prohřejeme. Na talíř klademe plátky jater, které polijeme připravenou omáčkou, zdobíme je plátkem anglické slaniny a volským okem. Jako přílohu podáváme gruzínskou rýži. |