| Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | DWN.cz | Hromadné emaily | Pletení | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře na PC | Recepty doma | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Rybář | Omalovánky |
|
| ||||||||
Vepřová játra na roštu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g vepřových jater | ||||||||
Popis: Játra naporcovaná na plátky vložíme na sádlo do pekáčku, přidáme koření (nesolíme - solíme až když jsou játra hotova), pekáček překrujeme alobalem a dáme péct do troby na cca 220°C. Po cca 20 minutách pekáček odkryjeme, játra případně mírně podlijeme a pečeme odkrytá dalších cca 15 - 20 minut dle potřeby. Játra průběžně kontrolujeme a v případě potřeby obracíme a podléváme. |