| Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | DWN.cz | Hromadné emaily | Pletení | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře na PC | Recepty doma | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Rybář | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřová játra na roštu


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:9.9.2018

Ingredience:

600 g vepřových jater
hřebíček
celý pepř
jalovec
sůl
sádlo

Popis:

Játra naporcovaná na plátky vložíme na sádlo do pekáčku, přidáme koření (nesolíme - solíme až když jsou játra hotova), pekáček překrujeme alobalem a dáme péct do troby na cca 220°C. Po cca 20 minutách pekáček odkryjeme, játra případně mírně podlijeme a pečeme odkrytá dalších cca 15 - 20 minut dle potřeby. Játra průběžně kontrolujeme a v případě potřeby obracíme a podléváme.
Podáváme s brambory, hranolkami, chlebem, případně může být i s rýží.


Jít na recept Vepřová játra na roštu >>