| Snadné hubnutí | Domácí účto | Pletení | Email šablony | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Rybář | DWN.cz | Hromadné emaily | Recepty doma | EET Účtenky | FormOffice | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřová játra na červeném víně s rajčaty


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:11.9.2016

Ingredience:

vepřová játra 4 plátky
rajče 2 ks
červené víno 3 lžíce
olej
cibule 1 ks
kečup 2 lžíce
česnek
chilli koření
sůl

Popis:

Rajčata nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek (množství podle chuti) očistíme. Cibuli nakrájíme na nudličky a česnek prolisujeme.
Plátky jater jemně naklepeme a poprášíme chilli kořením. Na vyšší pánvi rozpálíme olej a játra opečeme. Přendáme je na vyhřátý talíř.
Ve výpeku lehce osmahneme plátky rajčat a přendáme na játra, aby nevystydla. V pánvi osmažíme cibuli, česnek, vmícháme víno, kečup, podle chuti omáčku osolíme a chvíli podusíme. Můžeme přidat ještě trochu vody nebo vína.
Játra přelijeme omáčkou, obložíme čerstvými rajčaty. Výborné jsou s hranolky.


Jít na recept Vepřová játra na červeném víně s rajčaty >>