| Počítej Kalorie | Rybář | Pletení | FormOffice | Omalovánky | EET Účtenky | Domácí účto | Email šablony | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Formuláře na PC | Recepty doma | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Velikonoční nádivka pro mlsné jazýčky


Doba přípravy:00:15
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:10.6.2009

Ingredience:

3 rohlíky
1 kelímek smetany (lze nahradit mlékem)
6-8 plátků slaniny (nebo pršutu) – nakrájet na čtverečky
niva (prodává se balená výseč) – nakrájet na kostičky
2 vejce
špenát mražený nebo čerstvý
bylinky

Popis:

V míse smícháme smetanu se žloutky, špenátem, bylinkami, slaninou a nivou. Rohlíky pokrájíme na kostky a vmícháme do směsi tak, aby všechny nasákly. Nakonec vmícháme z bílků ušlehaný tužší sníh.
Pečeme v troubě na cca 200°C, dokud nezhnědnou okraje. V průběhu pečení je možné poklást plátkovým sýrem, který se pěkně rozpeče.


Jít na recept Velikonoční nádivka pro mlsné jazýčky >>