| DWN.cz | Rybář | Domácí účto | FormOffice | Recepty doma | Email šablony | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Pletení | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vařený květák se strouhankou a vejci


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:22.2.2010

Ingredience:

2 větší květáky
10 g másla
2 vejce vařená na tvrdo
60 g strouhanky
sůl

Popis:

Očištěný květák vložíme do osolené vody,necháme ve vodě asi tak dvacet minut a pak jej uvaříme, rozkrojíme na půlky a na talířích posypeme drobně pokrájenými vejci a strouhankou osmaženou na másle a polijeme zbylým rozehřátým máslem. Podáváme s vařenými brambory.


Jít na recept Vařený květák se strouhankou a vejci >>