| Formuláře na PC | DWN.cz | Snadné hubnutí | Pletení | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Recepty doma | EET Účtenky | Omalovánky | Domácí účto | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Rybář | Email šablony | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Valašský guláš


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:19.11.2014

Ingredience:

700 g vepř. plecka
4 velké cibule
4 str. česneku
4 - 5 žampionů
150 g angl. slaniny
150 g kys. zelí
hořčice, kečup
1 syrový jemně nakrouhaný brambor na zahuštění
sl. ml. paprika, sůl, pepř, drcený kmín
sádlo

Popis:

Na sádle zpěníme cibulku, orestujeme kostky masa, přidáme sůl a kmín. Zalijeme vývarem nebo vodou a dusíme doměkka. Na pánvičce s trochou sádla mírně orestujeme nadrobno pokrájenou slaninu, přidáme kostičky žampionů a velmi nadrobno pokrájené zelí. Tuto směs přidáme k dušenému masu a dále přidáme papriku, pepř, česnek, hořčici a kečup. Zahustíme krouhaným bramborem a krátce povaříme. Nakonec přidáme špetku majoránky.

Příloha : dle obliby


Jít na recept Valašský guláš >>