| Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Recepty doma | Pletení | Email šablony | DWN.cz | Hromadné emaily | FormOffice | Rybář | EET Účtenky | Domácí účto | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Valašská kyselica s fazolemi | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 120 g drobných fazolí | ||||||||
Popis: Předem namočené fazole dáme vařit spolu s uzeným bůčkem, cibulí, novým kořením, bobkovým listem a černým pepřem. Jak jsou fazole uvařené, vyjmeme maso, nakrájíme ho na kostičky a přidáme zpět k fazolím. Uvařenou cibuli rozkrájíme nadrobno a také jí vrátíme zpět k fazolím. Vyjmeme koření, k fazolím a masu přidáme zakysanou smetanu rozkvedlanou s bezlepkovou moukou, malé kostičky rozškvařené slaninky a na půlkolečka rozkrájenou klobásku, osolíme a povaříme. Dochutíme rozetřeným česnekem, mletou paprikou, mletým pepřem, pažitkou nebo petrželkou, špetkou cukru a troškou octa. |