| Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Rybář | Počítej Kalorie | DWN.cz | Pletení | FormOffice | Recepty doma | Omalovánky | Domácí účto | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Valašská kyselica s fazolemi


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:4.4.2017

Ingredience:

120 g drobných fazolí
1 a 1/4 l vody
150 g uzeného bůčku
1 klobáska - bezlepková
1/4 l kysané smetany
1 lžíce bezlepkové mouky
cibule
sůl
mletá paprika
bobkový list
nové koření
černý pepř
česnek
trocha octa
špetka cukru
slanina a pažitka nebo petrželka

Popis:

Předem namočené fazole dáme vařit spolu s uzeným bůčkem, cibulí, novým kořením, bobkovým listem a černým pepřem. Jak jsou fazole uvařené, vyjmeme maso, nakrájíme ho na kostičky a přidáme zpět k fazolím. Uvařenou cibuli rozkrájíme nadrobno a také jí vrátíme zpět k fazolím. Vyjmeme koření, k fazolím a masu přidáme zakysanou smetanu rozkvedlanou s bezlepkovou moukou, malé kostičky rozškvařené slaninky a na půlkolečka rozkrájenou klobásku, osolíme a povaříme. Dochutíme rozetřeným česnekem, mletou paprikou, mletým pepřem, pažitkou nebo petrželkou, špetkou cukru a troškou octa.


Jít na recept Valašská kyselica s fazolemi >>