| Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Recepty doma | Pletení | Email šablony | DWN.cz | Hromadné emaily | FormOffice | Rybář | EET Účtenky | Domácí účto | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Valašská kyselica s fazolemi


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:4.4.2017

Ingredience:

120 g drobných fazolí
1 a 1/4 l vody
150 g uzeného bůčku
1 klobáska - bezlepková
1/4 l kysané smetany
1 lžíce bezlepkové mouky
cibule
sůl
mletá paprika
bobkový list
nové koření
černý pepř
česnek
trocha octa
špetka cukru
slanina a pažitka nebo petrželka

Popis:

Předem namočené fazole dáme vařit spolu s uzeným bůčkem, cibulí, novým kořením, bobkovým listem a černým pepřem. Jak jsou fazole uvařené, vyjmeme maso, nakrájíme ho na kostičky a přidáme zpět k fazolím. Uvařenou cibuli rozkrájíme nadrobno a také jí vrátíme zpět k fazolím. Vyjmeme koření, k fazolím a masu přidáme zakysanou smetanu rozkvedlanou s bezlepkovou moukou, malé kostičky rozškvařené slaninky a na půlkolečka rozkrájenou klobásku, osolíme a povaříme. Dochutíme rozetřeným česnekem, mletou paprikou, mletým pepřem, pažitkou nebo petrželkou, špetkou cukru a troškou octa.


Jít na recept Valašská kyselica s fazolemi >>