| Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Rybář | Počítej Kalorie | DWN.cz | Pletení | FormOffice | Recepty doma | Omalovánky | Domácí účto | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Valašská kyselica s fazolemi | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 120 g drobných fazolí | ||||||||
Popis: Předem namočené fazole dáme vařit spolu s uzeným bůčkem, cibulí, novým kořením, bobkovým listem a černým pepřem. Jak jsou fazole uvařené, vyjmeme maso, nakrájíme ho na kostičky a přidáme zpět k fazolím. Uvařenou cibuli rozkrájíme nadrobno a také jí vrátíme zpět k fazolím. Vyjmeme koření, k fazolím a masu přidáme zakysanou smetanu rozkvedlanou s bezlepkovou moukou, malé kostičky rozškvařené slaninky a na půlkolečka rozkrájenou klobásku, osolíme a povaříme. Dochutíme rozetřeným česnekem, mletou paprikou, mletým pepřem, pažitkou nebo petrželkou, špetkou cukru a troškou octa. |