| Domácí účto | DWN.cz | Omalovánky | Rybář | FormOffice | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | EET Účtenky | Pletení | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Recepty doma | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Uzené maso v bramboráku


Doba přípravy:01:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:3.3.2014

Ingredience:

450g uzené krkovice
500g očistěných brambor
80g hladké mouky
1 vejce
4 stroužky česneku
sůl
majoránka
pepř
olej

Popis:

Uzené maso uvařit doměkka a nakrájet na čtyři stejné díly. Brambory nastrouhat, přidat vejce a mouku, ochutit solí, pepřem, majoránkou a třeným česnekem. Promíchat. Na rozpálenou pánev dáme díl těsta, na ni vložíme plátek masa a druhým dílem těsta maso přikryjeme.Opéct po obou stranách do zlatova. Podáváme s kysaným zelím.


Jít na recept Uzené maso v bramboráku >>