| Snadné hubnutí | Omalovánky | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Email šablony | Domácí účto | FormOffice | Rybář | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Formuláře na PC | Recepty doma | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Uzené maso v bramboráku


Doba přípravy:01:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:3.3.2014

Ingredience:

450g uzené krkovice
500g očistěných brambor
80g hladké mouky
1 vejce
4 stroužky česneku
sůl
majoránka
pepř
olej

Popis:

Uzené maso uvařit doměkka a nakrájet na čtyři stejné díly. Brambory nastrouhat, přidat vejce a mouku, ochutit solí, pepřem, majoránkou a třeným česnekem. Promíchat. Na rozpálenou pánev dáme díl těsta, na ni vložíme plátek masa a druhým dílem těsta maso přikryjeme.Opéct po obou stranách do zlatova. Podáváme s kysaným zelím.


Jít na recept Uzené maso v bramboráku >>