| Rybář | Domácí účto | Snadné hubnutí | Email šablony | EET Účtenky | FormOffice | Recepty doma | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Hromadné emaily | Omalovánky | Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Uprava bramboráku


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:19.6.2009

Ingredience:

Popis:

Bramborák uděláme podle své chuti, ale scedíme polovinu vody z nastrouhaných brambor, abychom nemuseli přidávat mnoho mouky. Dáme do něj dva žloutky pro křehkost a těsně před smažením lehce vmícháme do těsta tuhý sníh ze zbylých bílků.

Takto připravený bramborák je nadýchanější, není tuhý a navíc, zbude-li Vám od večeře, je poživatelný i ráno k snídani, po ohřátí v mikrovlnce, chutná skoro jako čerstvý!


Jít na recept Uprava bramboráku >>