| Omalovánky | EET Účtenky | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Domácí účto | Počítej Kalorie | Pletení | Email šablony | Rybář | Formuláře na PC | Recepty doma | FormOffice | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Tuňákové řízky na olivovém oleji s tymiánem


Doba přípravy:01:10
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:18.7.2013

Ingredience:

500 g čerstvého tuňáka
1 KL sušeného tymiánu
1 PL+1 KL olivového oleje
čerstvě rozemletý černý pepř
na dochucení proužky sladké červené papriky
a plátky limetky na ozdobu

Popis:

Předehřejeme troubu na 200°. Plátky tuňáka zbavíme tmavých částí. V malé misce smícháme tymian, olej a černý pepř do hladké pasty a potřeme každý plátek ryby.
Plátky vložíme do skleněné mísy na pečení a bez pokličky pečeme, až je maso hotové, cca 30-45 minut v závislosti na tloušťce plátků. Podáváme horké, ozdobené paprikou a limetkou.


Jít na recept Tuňákové řízky na olivovém oleji s tymiánem >>