| Omalovánky | DWN.cz | FormOffice | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Email šablony | Recepty doma | Rybář | Formuláře na PC | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Trojbarevná roláda


Doba přípravy:02:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:20.6.2010

Ingredience:

1 kg zadního hovězího masa
0,5 kg krůtích prsíček
0,5 kg uzeného plecka nebo krkovice
sůl
pepř
tymián
olej
sklenice červeného vína

Popis:

Hovězí maso rozklepeme na 1 cm vysoký plátek.
Plátek potřeme olejem, osolíme, opepříme a posypeme tymiánem.
Roládu zabalíme a necháme odležet 1 hodinu v lednici.
Krůtí prsíčka připravíme stejně jako hovězí.
Po odležení hovězí rozložíme, poklademe krůtími prsíčky a uzeným masem.
Všechno zatočíme do rolády, svážeme provázkem, potřeme olejem po celém povrchu a zprudka osmahneme, aby se maso zatáhlo.
Podlijeme sklenicí červeného vína a pod poklicí pečeme na 200°C asi 1,5 hodiny.


Jít na recept Trojbarevná roláda >>