| Hromadné emaily | Pletení | FormOffice | Recepty doma | Email šablony | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | DWN.cz | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Třešňová bublanina


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:13.6.2015

Ingredience:

16 dkg tuku
24 dkg cukr mletý
5 ks vajec
43 dkg polohrubá mouka
1 ks pečivový prášek
1 ks vanilkový cukr
2 dl mléko
třešně dle potřeby

Popis:

Do utřeného tuku s cukrem zatíráme jeden žloutek po druhém. Do utřené směsi přidáváme po částech mouku a mléko. Ke konci přidáváme z bílků tuhý sníh a pečivový prášek. Vše lehce promícháváme a dáme na plech. Plech můžeme potřít tukem nebo na něj dát papír na pečení. Těsto poklademe třešněmi a pečeme 20 minut při teplotě 175°C.
Ovoce před položením na těsto obalíme v polohrubé mouce, aby hned nekleslo na dno. Ovoce je dobře klást hustě.
Pozn.: Ovoce dávám na těsto i zmrazené a přesto se dobře upeče.


Jít na recept Třešňová bublanina >>