| FormOffice | Rybář | DWN.cz | Pletení | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Omalovánky | Recepty doma | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Email šablony | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Treska domácí v majonéze


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:15.8.2016

Ingredience:

1/2 kg bielej ryby
ocot
sterilizovaný hrášok
1 majolenka
1 biely jogurt
2 menšie uhorky
cibula
sol.

Popis:

ryby narežeme cez chrbát a brucho, dobre osolíme a nechámme stáť 2-3 hodinky. Potom ryby opláchneme vodou, a dáme do málevu : 2 diely octu a 1 diel vody.
Každý denˇpretáčame. Po 3-4 dňoch vyberieme z nálevu a nakrájeme na menšie kúsky a spolu zmiešame s jogurtom, majolenkou, nastrúhanou mrkvou, sterilizovaným hráškom, cibulu nakrájame na polkolieska osolíme a necháme postáť. potom ju vyžmýkame a primiešame. Celé uskladníme do chladničky a môžeme konzumovať.


Jít na recept Treska domácí v majonéze >>