| Pletení | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Email šablony | Omalovánky | Snadné hubnutí | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | DWN.cz | Domácí účto | Rybář | EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Tokáň po starém maďarském způsobu


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:14.12.2014

Ingredience:

300 g telecího masa
300 g vepřového masa - např. plecko
300 g hovězí svíčkové
100 g slaniny
100 g sádla
150 g cibule
150 g zelených paprik
80 g oloupaných rajčat
3 dcl smetany (může být kyselá i sladká)
sůl
paprika
mouka

Popis:

Veškeré maso nakrájíme na tenké proužky.
V kastrolu na sádle osmažíme nakrájenou cibuli a slaninu, pak přidáme hovězí svíčkovou, dusíme, po 20 minutách přidáme vepřové maso a po dalších 20 minutách telecí. Podléváme dle potřeby horkým vývarem nebo vodou a dusíme skoro doměkka. Pak osolíme a okořeníme paprikou, přidáme nakrájená rajčata a zelené papriky a dusíme vše doměkka. Před dokončením vlijeme smetanu, v které jsem rozkvedlali trochu mouky a ještě chvíli povaříme.


Jít na recept Tokáň po starém maďarském způsobu >>