| Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Email šablony | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Rybář | EET Účtenky | Recepty doma | DWN.cz | Počítej Kalorie | Domácí účto | Omalovánky | Pletení | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Tokáň na majoránce


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:8.9.2014

Ingredience:

1 kg předního hovězího masa bez kosti
300 g slaniny
100 g sádla
3 cibule
1 konzerva rajského protlaku
200 ml bílého vína
500 ml kysané smetany
majoránka
mletý černý pepř, sůl

Popis:

Na sádle rozškvaříme slaninu a oloupanou na drobno rozkrájenou cibuli na ní opečeme do zlatova. přidáme na proužky nakrájené maso, rajský protlak, opepříme a solíme, podlejeme vínem a dusíme doměkka. na závěr přidáme smetanu a majoránku. Podle chuti dosolíme a dochutíme.


Jít na recept Tokáň na majoránce >>