| Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Rybář | DWN.cz | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Domácí účto | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Email šablony | Pletení |
|
| ||||||||
Těstoviny a La Carbonicelli | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: cestoviny | ||||||||
Popis: Postavíme vodu v hrnci. Keď bude vrieť posolíme a pridáme cestoviny. Necháme ich 15 minút variť. Keď budú mäkké tak ich odstavíme a scedíme. Olúpeme cibulu. Nakrájame, a dame ju poprazit na panvicu s olejom. Keď bude cibuľa popražená do ružova tak pridáme konzervu bravčového mäsa na paprike. Podusime ho na malé kúsky. Necháme na chvíľu popražiť a pridáme kečup podľa chuti. Potom to môžeme odstavit. Na tanier si dáme cestoviny a polejeme pripravenou omáčkou. Dekorujeme to nastrúhaným syrom. |