| FormOffice | Pletení | Domácí účto | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Hromadné emaily | Email šablony | Zbrojní průkaz | Rybář | Recepty doma | Snadné hubnutí | DWN.cz | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Telecí s chřestem a žampiony


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:1.9.2013

Ingredience:

telecí řízky - 450 g
konzerva sterilovaného chřestu
3 plátky sýra - ementál (plátkovaný)
3 plátky šunky (slušné, ne picca)
olej na pečení
žampiony (možno i sterilované)
sladká smetana

Popis:

naklepeme řízky (každý asi po 150 g, osolíme - žádné koření, položíme plátek sýra, na něj plátek šunky, třetinu obsahu konzervy chřestu. Přehneme na poloviny, poprášíme hladkou moukou a zprudka opečeme na oleji. Pak podlejeme vývarem a dusíme, až maso změkne. Mezitím podusíme v troše vody žampiony, až je maso hotové přidáme žampiony do šťávy, přidám smetanu, povařit. Pokud je omáčka řídká - zahustit rozkvedlanou moukou.Provaříme.
Jako přílohu doporučuji rýži.


Jít na recept Telecí s chřestem a žampiony >>