| Snadné hubnutí | Rybář | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | DWN.cz | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Omalovánky | Recepty doma | FormOffice | Email ablony | Formuláře na PC | Domácí účto | Pletení | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Telecí řízky v rajčatové omáčce | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 vežké težacie rezne s kosou | ||||||||
Popis: Rezne opláchnite pod studenou vodou, osute a kraje niekožkokrát narete. Na panvici zohrejte olej. Mäso z oboch strán osožte, popráte múkou, dajte na panvicu spolu s oúpanou a nakrájanou cibužou. Mäso z oboch strán opekajte, kým nedosiahne farbu (asi 20 min.). Podlejte trochou vína a nechajte prevrie. Vývar, ktorý ste pripravili podža návodu na obale, premieajte s paradajkovým pretlakom, nalejte na mäso, dochute sožou, korením a varte, kým omáčka nezhustne. Mäso duste aspoň hodinu, z času na čas obráte a podlejte vínom. Podávajte s varenými zemiakmi. |