| Domácí účto | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Pletení | Recepty doma | Snadné hubnutí | FormOffice | EET Účtenky | Rybář | Email šablony | Hromadné emaily | DWN.cz | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Tatínkův hovězí vývar | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750 - 1000 gr. hovězí oháňky, nebo hrudí, nebo žebra | ||||||||
Popis: Do hrnce do studené vody vložíme maso a kosti. Osolíme a přidáme všechno koření. Cibuli neloupeme, ale rozřízneme napříč na poloviny, řez osmažíme na oleji do zlatova a do každé půlky zapíchneme 1 hřebíček a vložíme do vody. Vyzrálé rajské rozřízneme na půlky, dáme do vody a zasypeme trochou Podravky. Česnek necháme na celé stroužky. |