| Hromadné emaily | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Pletení | Email šablony | Počítej Kalorie | Rybář | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Omalovánky | Recepty doma | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Tatarský biftek s avokádem


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:17.9.2009

Ingredience:

100 g syrového hovězího masa (biftek, libová roštěná, libové zadní)
šťáva z půlky malého citronu nebo limetky
bazalka
křen
sůl
případně malý kousek cibule (nemusí být)
půl zralého avokáda
bílá ředkev nebo paprika nebo čínské zelí apod.

Popis:

Toto jídlo je vhodné jako předkrm nebo samostatně při hubnutí.
Maso zmrazíme, druhý den ráno vyjmeme, necháme chvíli rozmrazit (ne v mikrovlnce) a ještě napůl zmrzlé nakrájíme na kostičky o hraně asi 4 mm.
V mističce zakapeme citronovou šťávou, osolíme, přidáme bazalku, nastrouhaný křen a asi 1/4 cibule najemno nakrájené. Mističku zakryjeme a necháme v chladničce několik hodin rozležet.
Před podáváním smícháme s rozmačkaným avokádem a klademe na kousky zeleniny.
Je to překvapivě dobré.


Jít na recept Tatarský biftek s avokádem >>