| Rybář | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Domácí účto | Pletení | DWN.cz | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Snadné hubnutí | FormOffice | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Tajemství šéfa kuchyně


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:25.1.2015

Ingredience:

2 plátky vepřové kýty
2 platky pražské šunky
2 plátky ementálu nebo jiného tvrdého sýra a 2 volská voka - to vše na dozdobení pokrmu.
4 vejce na omeletu
300 g vepřových a kuřecích jater (naplň do omelety)
jako příloha americke brambory 200g
petrželová nať....tmavá omáčka zjemněna smetanou

Popis:

plátky vepřové kýty naklepeme, osolíme,opepříme,špetka tymiánu, zprudka osmažíme na másle, následně šunku....zároveň již připravujeme vaječnou omeletu s jatry,které předem orestujeme a zabalíme do té omelety.
Potom zdobíme navrch kýtu zapečenou se šunkou a sýrem.Volské oko nakonec:-)
Nakonec vytvoříme z výpeku omáčku,kterou zjemníme smetanou.Jako přílohu americké brambory sypané petrželovou natí.


Jít na recept Tajemství šéfa kuchyně >>