| Pletení | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Recepty doma | FormOffice | Snadné hubnutí | Omalovánky | Počítej Kalorie | Rybář | Hromadné emaily | DWN.cz | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Tajemství jeptišek


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:25.9.2015

Ingredience:

400 g předního hovězího masa
6 lžic sádla
2 cibule
1 lžička sladké mleté papriky
sůl
mletý pepř
drcený kmín
1 lžíce rajčatového protlaku
1-2 stroužky česneku
vývar podle potřeby
1 lžíce hladké mouky
200 g čerstvých hub

Popis:

Na dvou třetinách tuku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova a v závěru zpěníme mletou sladkou papriku. Přidáme na kostky nakrájené maso, za stálého míchání rychle osmahneme, dáme kmín, rajčatový protlak, utřený česnek, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a necháme s masem chvíli osmahnout vše za stálého míchání. Pomalu přiléváme vývar až na potřebné množství a mícháme především po dně, aby se nám nic nepřichytilo. Na zbývající třetině tuku osmahneme na kousky nakrájené houby a přidáme také k masu. Papiňák uzavřeme a dusíme podle svých zvyklostí 30-40 minut. Jako přílohu podáváme houskový knedlík, krupicové noky nebo těstoviny.


Jít na recept Tajemství jeptišek >>