| Pletení | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Recepty doma | FormOffice | Snadné hubnutí | Omalovánky | Počítej Kalorie | Rybář | Hromadné emaily | DWN.cz | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Tajemství jeptišek | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g předního hovězího masa | ||||||||
Popis: Na dvou třetinách tuku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova a v závěru zpěníme mletou sladkou papriku. Přidáme na kostky nakrájené maso, za stálého míchání rychle osmahneme, dáme kmín, rajčatový protlak, utřený česnek, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a necháme s masem chvíli osmahnout vše za stálého míchání. Pomalu přiléváme vývar až na potřebné množství a mícháme především po dně, aby se nám nic nepřichytilo. Na zbývající třetině tuku osmahneme na kousky nakrájené houby a přidáme také k masu. Papiňák uzavřeme a dusíme podle svých zvyklostí 30-40 minut. Jako přílohu podáváme houskový knedlík, krupicové noky nebo těstoviny. |