| Rybář | Hromadné emaily | FormOffice | Snadné hubnutí | DWN.cz | Domácí účto | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Pletení | Omalovánky |
|
| ||||||||
Švédský vepřový rošťák | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1kg vepřové kýty | ||||||||
Popis: Vepřové maso nakrájíme na menší plátky,naklepeme osolíme,opepříme a opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách.Maso vyjmem a ve zbylém tuku omažíme cibuli do růžova.Podlijeme vodou,vložíme plátky masa a dusíme do měkka.Po hodině maso vyjmeme a šťávu zaprášíme hl.moukou a přidáme 3dl mléka.Povaříme a přidáme smetanu.Potom přidáme 1-2 lžičky sardelové pasty,nastrouháme sterilovanou okurku a ochutíme dle potřeby. |