| Rybář | Hromadné emaily | FormOffice | Snadné hubnutí | DWN.cz | Domácí účto | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Pletení | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Švédský vepřový rošťák


Doba přípravy:01:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:16.7.2015

Ingredience:

1kg vepřové kýty
tuk na smažení
1 větší cibule
hladká mouka
3dl mléka
2dl smetany
sardelová pasta
sterilovaná okurka
sůl pepř

Popis:

Vepřové maso nakrájíme na menší plátky,naklepeme osolíme,opepříme a opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách.Maso vyjmem a ve zbylém tuku omažíme cibuli do růžova.Podlijeme vodou,vložíme plátky masa a dusíme do měkka.Po hodině maso vyjmeme a šťávu zaprášíme hl.moukou a přidáme 3dl mléka.Povaříme a přidáme smetanu.Potom přidáme 1-2 lžičky sardelové pasty,nastrouháme sterilovanou okurku a ochutíme dle potřeby.
Jako přílohu podáváme houskový knedlík,rýži,nebo těstoviny


Jít na recept Švédský vepřový rošťák >>