| Zbrojní průkaz | Omalovánky | Rybář | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Pletení | EET Účtenky | Email šablony | Domácí účto | Recepty doma | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz | FormOffice | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Švédsko


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:22.12.2009

Ingredience:

4 vykoštěné krkovičky
brambory
4 vajíčka
hořčice
tatarka
sůl
pepř
kmín
1 šlehačka
1 zakysaná smetana

Popis:

Nenaklepávat,posolit,pokmínovat,popepřit,položit na nevymaštěný plech, brambory syrové nakrájet na plátky, posolit,pokmínovat na plach vedle kotlet, zalít l šlehačka a jedenkrát zakysaná smetana .
Trouba na 200 stupňů cca 40 minut průběžně otáčet jak
maso tak brambory až se vypeče šlehačka a zakysaná smetana.
příloha oka z vajíček a takzvaná gulajda tj. půl na půl hořiče a tatarka smíchaná a tím se potře maso
dobrou chuť


Jít na recept Švédsko >>