| DWN.cz | Pletení | Domácí účto | Omalovánky | Formuláře na PC | Rybář | EET Účtenky | Snadné hubnutí | FormOffice | Hromadné emaily | Email šablony | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Štika v alobalu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: štika | ||||||||
Popis: Štiku očištěnou, vykuchanou nakrájíme na podkovy. Potřeme česnekem, posypeme kmínem( nemusí být), obalíme v hladké mouce-slabě.Alobal potřeme olejem, vložíme podkovy ze štiky, na které dáme plástve másla.Zabalíme, aby se alobal nerozdělal a dáme do trouby zapéct.Nebo jde i na roštu. Asi 30 minut. Po vyjmutí rozbalíme, pokapeme citronem. Lze i z jiných ryb. |