| EET Účtenky | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Recepty doma | Domácí účto | FormOffice | Hromadné emaily | Rybář | Email šablony | Počítej Kalorie | Omalovánky | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Štika po ďábelsku se slaninou


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:16.10.2013

Ingredience:

800 g štiky
sůl
100 g másla
50 g hladké mouky
2 lžíce mleté papriky
2 čerstvé feferonky
50 g anglické slaniny nakrájené na plátky

Popis:

1)Důkladně očištěnou štiku nakrájejte na porce, nejlépe na podkovy, omyjte a osuště čistou utěrkou. Rybu osolte, lehce potřete máslem a obalte ve směsi hladké mouky a mleté papriky.
2)Feferonky očistěte a nakrájejte na menší kousky. Porce štiky opečte po obou stranách na zbylém másle společně s plátky anglické slaniny a feferonkami.
3)Opečenou štiku s feferonkami a slaninou rozdělte na talíře. Ozdobte paprikou nakrájenou na nudičky a listem salátu. Podávejte s vařenými brambory.


Jít na recept Štika po ďábelsku se slaninou >>