| Omalovánky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Pletení | Rybář | Domácí účto | Recepty doma | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Steak ze svíčkové "en papillote"


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:10.6.2012

Ingredience:

máslo na vymazání alobal.fólie
6 sardelových řezů v oleji
4 čajových lžiček kaparů
4 steaky z hovězího masa(asi po 180g)
čerstvě umletý černý pepř

Popis:

Troubu zahřejeme na 225°C.Čtyři dostatečně velké kusy alobalu vymažeme tukem.Sardelové řezy necháme okapat,pak je jemně nasekáme spolu s kapary.Na každý kus fólie položíme jeden steak,opepříme ho a potřeme nasekanými sardelkami a kapary.Pak fólii uzavřeme.Steaky pečeme v troubě asi 10minut.Potom fólii otevřeme a steaky osolíme.Hotové maso upravíme na talíře a ihned podáváme.Jako přílohu podáváme bramborové krokety a omáčku z červeného vína.


Jít na recept Steak ze svíčkové "en papillote" >>