| Formuláře na PC | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Pletení | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | Recepty doma | Rybář | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Email šablony | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | FormOffice |
|
| ||||||||
Steak na whisky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 plátky hovězí svíčkové - bifteky | ||||||||
Popis: Lehce naklepejte maso, posypte jej drceným pepřem, zakápněte lžící whisky, 2 lžícemi oleje a nechte rozležet. Pak je opečte z obou stran na pánvi potřené olejem a přesuňte je na talíře. Tuk z pánve slijte, nalijte na ni 50 ml whisky a šlehačku. Podle chuti osolte a opepřete a krátce povařte. Omáčkou přelijte maso. Maso můžete nechat rozležet i do druhého dne v lednici. |