| Omalovánky | Rybář | DWN.cz | Formuláře na PC | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Pletení | Domácí účto | FormOffice | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Steak "Diana" | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 plátky z roštěnce nebo kýty (po 150 g) | ||||||||
Popis: Plátky masa položíme mezi mikroténové sáčky a naklepeme na sílu 5 mm.Osolíme je.Na velké pánvi rozehřejeme v oleji máslo.Když začne pěnit, vložíme do něj naklepané plátky a zprudka je 3 minuty z každé straně opečeme dohněda. Sejmeme z pánve a přikryjeme aby nevychladly. Na pánev vložíme cibuli a zvolna ji za stálého míchání několik minut smažíme. Podle potřeby zalijeme vývarem, přidáme worcesterskou omáčku, citronovou šťávu, petržel, sůl, pepř a ještě 2 minuty upravujeme. Plátky vrátíme na pánev a flambujeme. Když plameny dohasnou, steaky podáváme. |