| Omalovánky | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Email šablony | FormOffice | Domácí účto | DWN.cz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Rybář | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Počítej Kalorie | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Staročeské vepřové bochánky


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:5.5.2016

Ingredience:

4 vepřové kotlety nebo libový bůček
3 lžíce medu
5 jablek
200 g kysaného zelí
sůl
5 stroužků česneku
houska

Popis:

V silnějších vepřových kotletách uděláme kapsu. Nakrájíme kysané zelí najemno. Nastrouháme oloupaná a jádřince zbavená jablka, část šťávy z jablek vymačkáme do misky. Do šťávy rozmícháme med a utřený česnek. Kapsu naplníme zelím s promíchanými jablky a na kostičky nakrájenou houskou. Uzavřeme ji jehlou, podlít vodou a dáme do trouby péci. Při pečení potíráme maso připravenou šťávou. Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Dobrou chuť.


Jít na recept Staročeské vepřové bochánky >>