| Omalovánky | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Email šablony | FormOffice | Domácí účto | DWN.cz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Rybář | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Počítej Kalorie | Pletení |
|
| ||||||||
Staročeské vepřové bochánky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 vepřové kotlety nebo libový bůček | ||||||||
Popis: V silnějších vepřových kotletách uděláme kapsu. Nakrájíme kysané zelí najemno. Nastrouháme oloupaná a jádřince zbavená jablka, část šťávy z jablek vymačkáme do misky. Do šťávy rozmícháme med a utřený česnek. Kapsu naplníme zelím s promíchanými jablky a na kostičky nakrájenou houskou. Uzavřeme ji jehlou, podlít vodou a dáme do trouby péci. Při pečení potíráme maso připravenou šťávou. Podáváme s bramborovým knedlíkem. |