| Omalovánky | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | FormOffice | Recepty doma | Rybář | Pletení | Email šablony | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Formuláře na PC | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Srbská musaka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 250g mletého hovězího masa z býčka | ||||||||
Popis: Brambory uvařte ve slupce, oloupejte a nakrájejte na kolečka cca 7,5mm. Na zpěněné cibulce poduste mleté maso a dobře ho zamíchejte. Přidejte sůl a pepř. Rozmíchejte vajíčka, zakysanou smetanu a mléko. Skleněnou nádobu na pečení namažte olejem, poskládejte půlku brambor, pak přidejte maso a na konec druhou půlku brambor. Všechno zalijte zahřátým olejem a směskou zakysané smetany, vajíček a mléka. Pečte na mírný teplotě cca 45 minut. |