| Email šablony | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Domácí účto | EET Účtenky | Pletení | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Rybář | DWN.cz | Snadné hubnutí | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Spišský kotlet


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:6.9.2010

Ingredience:

vepřová kotleta 150 gr.
spišská klobása 70 gr.
chili koření
sůl

Popis:

Z kotlety osekneme kratší kost, odkrojíme z okraje tuk a maso naklepeme.Jemně osolíme a okořeníme chili kořením. Spišskou klobásu zabalíme do kotlety směrem ke kosti a propíchneme párátkem.Odkrojený tuk z kotlety nakrájíme na drobné kostičky a vyškvaříme.
Potom vložíme zabalenou kotletu a prudce opečeme. Jemně podlijeme vývarem a upečeme v troubě do zlatova. Podáváme s bramborovým (i obyčejným) knedlíkem a zelím.


Jít na recept Spišský kotlet >>