| Počítej Kalorie | EET Účtenky | Domácí účto | Omalovánky | Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Pletení | Rybář | Recepty doma | Hromadné emaily | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Španělská pánev


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:7.6.2009

Ingredience:

2 lžíce olivového oleje
4 vepřové kotlety bez kosti
4 pikantní klobásky
1 cibule pokrájená
4 stroužky česneku na jemno posekané
120ml suchého bílého vína nebo sherry
4 uzrálá rajčata posekaná
1 bobkový list
2 lžíce posekané petrželky

Popis:

Rozehřát olej na velké pánvi a osmažit na něm kotlety po obou stranách do hněda. Přendat je na talíř.

Do pánve přidat celé klobásky, cibuli a česnek a smažit na středním ohni, až je cibule měkká. Otáčet klobásky několikrát během smažení. Vrátit vepřové na pánev.

Zamíchat dovnitř víno, rajčata, bobkový list a ochutit solí a pepřem. Přikrýt a dusit po 30min. Vyjmout klobásky z pánve, nakrájet je na diagonální tlusté plátky a vrátit je na pánev. Všechno dobře prohřát.

Podávat horké s pečenými brambory a zeleným salátem.


Jít na recept Španělská pánev >>