| Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Pletení | FormOffice | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | EET Účtenky | DWN.cz | Rybář | Omalovánky | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Soté po maďarsku


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:16.5.2015

Ingredience:

Bravčové mäso (morčacie kuracie prsia ,zajac a iné)
olej
cibuľa
kúsok klobásy
šampiňóny
lečo
kečup
soľ
čierne mleté korenie
smotana

Popis:

Mäso,cibuľu,klobásu a šampiňóny narežeme,čo na najmenšie kúsky.Na panvicu dáme olej.Do rozpáleného oleja dáme nakrájané mäso, ktoré osolíme a okoreníme trocha podusíme,pridáme klobásu tiež podusíme napokon pridáme cibuľu necháme podusiť.Pridáme šampiňóny a kečup a nakoniec lečo.Keď je mäso mäkké odstavíme.Do hotového pridáme smotanu.Podávame s cestovinou.Ak chcete pikantné pridáme feferónku.


Jít na recept Soté po maďarsku >>