| Email šablony | FormOffice | Pletení | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Domácí účto | DWN.cz | Rybář |
|
| ||||||||
Soljanka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g masové směsi ( vařené nebo pečené maso; salám; šunka; párek atd. - čím více druhů; tím lépe ) | ||||||||
Popis: Cibuli nakrájíme a orestujeme na másle, přidáme protlak a dále restujeme. Zalijeme bujónem, přidáme nadrobno nakrájené okurky a necháme chvíli povařit. Přidáme nakrájené maso a ještě chvíli povaříme. Při servírování dáme do každého talíře lžíci zakysané smetany, plátek citrónu a několik oliv. |