| Domácí účto | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Email šablony | DWN.cz | Rybář | EET Účtenky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Pletení | Snadné hubnutí | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Slovenské fondue


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:1.5.2015

Ingredience:

plnotučný tvaroh 1 kg
maslo 1 ks
chléb

Popis:

Do hlinenej nádoby vložíme kvalitný tvaroh, posolíme a premiešame. Necháme ho odkrytý v špajze alebo v kuchyni pri normálnej izbovej teplote tri dni. Medzičasom tvaroh niekoľkokrát premiešame. Keď je tvaroh správne vyzretý, zoberieme veľkú panvicu a roztopíme v nej maslo. Pridáme tvaroh a miešame ho varechou. Tvaroh udržiavame v teplom stave. Chlieb nakrájame na malé kocky, ktoré si namáčame do fondue servírovaného uprostred stola. Ak tvaroh zhrudkovatie, znova ho zahrejeme.


Jít na recept Slovenské fondue >>